Dziś mamy 19 kwietnia 2024, piątek, imieniny obchodzą:
18 stycznia 2022

Zmarła Żanetta Kaźmierczak. „Nie bała się podejmować wyzwań i trudnych decyzji”

fot. Urząd Gminy w Osielsku

fot. Urząd Gminy w Osielsku

17 stycznia w wieku 44 lat zmarła Żanetta Kaźmierczak – Dyrektor Gminnego# Ośrodka Sportu i Rekreacji w Osielsku. Założycielka i promotorka Nordic Walking w Gminie Osielsko. Propagatorka aktywnego trybu życia. Dzięki jej pracy co roku do Osielska zjeżdżają setki uczestników i kibiców Mistrzostw Polski w Nordic Walking.

Żanetta Kaźmierczak była dla nas wspaniałą przyjaciółką i koleżanką. Zawsze pierwsza by pomagać innym, nie bała się podejmować wyzwań i trudnych decyzji. Swoimi działaniami wspierała kluby i jednostki pozarządowe w Gminie Osielsko. Każdy z nas wie jak bardzo będzie nam Jej brakować.

W imieniu Wójta i wszystkich pracowników Urzędu Gminy Osielsko łączymy się w bólu i poczuciu straty z Rodziną Żanetty Kaźmierczak.

Ceremonia pogrzebowa odbędzie się na Cmentarzu Parafialnym w Żołędowie w dniu 22 stycznia (sobota) o godz. 11:00.

Materiał: Urząd Gminy w Osielsku 

Oceń artykuł: 13 16

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (0) Zgłoś naruszenie zasad

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!


0

Okruchy i ciekawostki historii. Opowieści Staropolskiej Wisły

Od Heweliusza do nicponiów z carskich# magazynów.

(czytaj więcej)
0

Domowa pizza. Jak dobrać składniki, by nie zepsuć klasycznego przepisu?

Chrupiący spód, soczyste warzywa, aromatyczne zioła i gorący,# rozpływający się żółty ser – pizza to danie, którym można delektować się na całym świecie. Prosta receptura zdobyła serca przedstawicieli różnych kultur, które tworzą własne kombinacje oparte na lokalnych składnikach. Nic dziwnego, klasyczna pizza to wręcz uzależniająca mieszanka sycących węglowodanów, wzmacniających smak tłuszczy, dodającego energii białka oraz pobudzających mikroelementów, pochodzących ze świeżych warzyw i ziół. Jak zatem odpowiednio dobrać składniki, by nie zepsuć klasycznego przepisu, a jednocześnie zaskoczyć swoich gości zupełnie nowym smakiem? Podpowiadamy!

(czytaj więcej)
0

Ponad 5,5 mln transakcji bonami. ZUS dokonał podsumowania programu

Rodzice i opiekunowie mieli dużo czasu na wykorzystanie #bonu turystycznego. Program wystartował 1 sierpnia 2020 r. i obowiązywał do 31 marca 2023 r. W tym czasie zrealizowano ponad 5,5 mln transakcji bonami na łączną kwotę blisko 3,2 mld zł. Suma płatności zrealizowanych przez mieszkańców województwa kujawsko-pomorskiego przekroczyła 160,6 mln zł.

(czytaj więcej)
0

Słodkości na tłusty czwartek. Przygotuj puszyste faworki

Tłusty Czwartek to w Polsce, jak wiadomo, #święto pod znakiem pączka. Inne ciastka i słodkości schodzą zwykle na dalszy plan, my chcemy jednak przypomnieć, że słodkości, które możemy serwować w tym wyjątkowo pysznym dniu jest znacznie więcej. Dajemy trzy propozycje.

(czytaj więcej)